KROPPSBEHANDLING

På Lindberga Gård finns ett litet behandlingshus för människor. Där arbetar jag med behandlingar i Rosenmetoden, Taktil massage och Bemer -  fysikalisk vaskulär terapi. Det känns fantastiskt att kunna ge behandlingar på gården i den lugnande och helande miljön.

Bemer - Fysikalisk vaskulär terapi.
Läs mer på:
https://annalena.bemergroup.com/sv

Rosenmetoden – möjligheternas beröring!

En avspänningsbehandling som hjälper dig att släppa taget om gamla, omedvetna muskelspänningar. De speglar individens anpassning till sin omgivning på vägen upp genom livet och våra egna krav på oss själva.

Genom Rosenmetodens lätta, mjuka beröring blir det möjligt att lösa upp spänningar i kroppen och på så sätt hitta den verkliga människan som döljer sig bakom ett pansar av muskelspänningar, smärtor eller andra obehag.
Ofta är det en lugn och behaglig upplevelse där kroppen får möjlighet att släppa taget om gamla spänningsmönster som inte längre behövs.
Ibland kan förträngda känslor och minnen komma upp till ytan när djupt liggande spänningar släpper. Kroppen släpper bara fram det du är redo att hantera.
På vårt förbunds hemsida kan du läsa mer: http://www.rosenmetoden.se/Taktil massage

Info från taktil.se Taktil är en mild massage, mjuk omslutande beröring med varsamma styrkningar som aktiverar beröringsreceptorerna . Anpassat efter varje individ ges Taktil massage med respekt, omtanke och lyhördhet.

Genom rörelserna stimuleras smärtlindring och det parasympatiska nervsystemet – motpolen till adrenalinpåslag och stress. Metoden påverkar både givare och mottagare. Att bli sedd och bekräftad är ofta nyckeln till bättre samarbete mellan individer och i personalgrupper.

Taktil massage ges efter en bestämd struktur som är utvecklad efter hudens dermatom, efter de langerska linjerna och de taktila receptorernas lokalisation och täthet. Metoden innebär också närvaro och koncentration, att med lyhört bemötande se till hela människan.

Behandlingarna utförs av mig, Annalena. Jag är diplomerad Rosenterapeut och Taktil massör.

Behandlingarna kostar 500:- och bokas på telnr 0691-10133 eller 073-1820037.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS