Ridning för funktionshindrade.


 VÄLKOMMEN TILL LINDBERGA GÅRD

Måndagar och fredagar har vi ridning för funktionshindrade. Då går vi ut i naturen med våra trygga hästar. Vi har hästar för både små och stora ryttare och varje häst har en egen ledare.

Om förmåga och intresse finns så rekomenderar vi en extra upplevelse, den att få ta hand om sin häst och borsta den före ridning. Ridningen tar ca 30 minuter.

Gunnar Wallin är en av personalen på aktivitetcentrat Andersgården i Rännö, Matfors som kommer med ungdomar varje vecka. ”Några rider till och med två gånger i veckan och vi tycker att det är så roligt att de är så intresserade och visar sån glädje inför ridningen .Vi trivs mycket bra här på Lindberga,”säger Gunnar.

Nedan är det deltagare från Andersgården som har kommit till sin ridning. Alexander sitter fint och bekvämt upp på hästen Raisa från den nya handikapprampen.

Resa med bil från Sundsvall till Lindberga Gård tar ca 40 minuter. Färdbeskrivning finns på hemsidan.

Ha lite extra tid över till att hälsa på de andra djuren på gården, minigrisen Gismo, hönsen, ankorna, kaninerna och katterna. Ta gärna med fika och sitt inne i stugvärmen ett tag.

Kostnad för ridningen är 200:- /gång om man rider varje vecka under höst– och vårtermin och 300:-/tillfälle vid sporadisk ridning.

Ring till Annalena Ödmark 073-1820037 för mer information och bokning av ridning.

Välkommen till oss på gården!

Annalena, Carina, Lennart och Maria.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS